Λίγα λόγια για την Diamond Car Rentals

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Ζάκυνθο Diamond Cars. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2012. Διαθέτουμε αυτοκίνητα σε όλες τις κατηγορίες. Όλα τα οχήματα μας είναι προσεγμένα και άριστα συντηρημένα, ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν τις διαδρομές τους στην όμορφη Ζάκυνθο με υψηλό αίσθημα ασφάλειας. Προτεραιότητα μας είναι η άνεση σας, η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και η μέγιστη ασφάλεια καθ” όλη τη διάρκεια της ενοικίασης του αυτοκινήτου σας. Η Diamond Cars στηρίζεται στις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ποιοι Είμαστε

Η Diamond Car Rentals είναι μία νέα επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων με έδρα την Ζάκυνθο και πιο συγκεκριμένα το κοσμοπολίτικο Τσιλιβί, μόλις 6χλμ από την πόλη της Ζακύνθου. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος επιλογών σε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, που να καλύπτουν κάθε ανάγκη του πελάτη μας.
Ο στόλος μας αποτελείται από πολυτελή SUV’s, 4×4, Εκτός δρόμου, Οικογενειακά και μικρά οικονομικά αυτοκίνητα όπως επίσης και αυτοκίνητα πόλης.
Όλα τα αυτοκίνητα μας είναι καινούρια μοντέλα – με πλήρη όλα τους τα service και σας υπόσχονται ασφαλείς διαδρομές και χωρίς απρόοπτα σε όλο το νησί. Σε κάθε περίπτωση το προσωπικό μας θα είναι πάντα δίπλα σας να σας βοηθήσει και να σας προσφέρει βοήθεια και πληροφορίες σε ότι χρειαστείτε, ώστε οι διακοπές σας να σας μείνουν αξέχαστες. Το μόνο που χρειάζεστε εσείς είναι διάθεση να οδηγήσετε και να εξερευνήσετε κάθε γωνιά της Ζακύνθου. Εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα.

Κατηγορίες Αυτοκινήτων

Οικονομικά Αυτοκίνητα 70
Αυτοκίνητα Πόλης 70
Sedan/ Οικογενειακά 70
Εκτός Δρόμου 70
SUV VIP 70

Εταιρείες Αυτοκινήτων